Haarweg 58
Tel : (0591) 301944
7696 BB Brucht
Fax: (0591) 301946

Wie zijn wij

 

Ineke Oosterbaan, geb. 1956


Ineke is, na jaren werkzaam geweest te zijn als verpleegkundige en EEG-laborante in 1993 afgestudeerd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Meppel in 2 richtingen. Zij heeft hier de vijfjarige HBO opleidingen tot klassiek homeopaat en natuurgeneeskundig therapeut gevolgd. Zij heeft een eigen praktijk in de gemeente Hardenberg (NVKH en VNT geregistreerd) waar ze, naast klassieke homeopathie, gebruik maakt van klassieke en intuïtieve massages, voetreflexologie, iriscopie, bach-remedies, voedingssupplementen en visualisaties, acupressuur en therapeutische gesprekken.

“Ik probeer mensen met lichamelijke, emotionele of psychische klachten te helpen met hun genezigsproces, door hen bewust te maken van zowel de signalen van het lichaam als die van de geest”.

Ze heeft 20 jaar ervaring met het bedrijfsleven, is de opleiding bedrijfscouncellor gaan volgen en geregistreerd bij de AbvC. Haar ervaring met het begeleiden van groepen heeft ze opgedaan door 4 jaar vastenkuren te organiseren op het eiland Terschelling. Door al het bovenstaande is ze zelf burn-out geweest en zijn de klachten heel herkenbaar.